10 personers bus

”Jeg søger en 10 personers bus – hvordan og hvorledes bærer jeg mig ad med at finde det?” – Du kan ånde lettet op ved tanken om, at du er landet på den helt rigtige hjemmeside. Vi har nemlig adgang til busser i mange forskellige størrelser – heriblandt 10 personers busser.

Bestil 10 personers bus med erfaren chauffør

10_personersbus

Munchs Minibusser giver dig en glimrende mulighed for at bestille en 10 personers bus med erfaren chauffør. Vi har mange års erfaring med at planlægge og gennemføre forskellige former for kørsel. Således kan du forvente omhyggelig, kompetent og troværdig planlægning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget.

En 10 personers bus kan være nyttig til både kortere og længere ture. Til den mindre forsamling, der skal på udflugt, vil vores busser med sikkerhed indfri alle jeres krav og behov.

Vi gennemfører udelukkende kørsel i moderne og komfortable busser, der er sikkerhedsmæssigt godkendt. Ydermere sørger vi for, at rengøring af busserne foretages miljøvenligt.

Vi står til rådighed med en 10 personers bus inkl. en dygtig og sympatisk chauffør, så du ikke skal bruge tid og kræfter på at leje henholdsvis bus og chauffør. Munchs Minibusser er desuden medlem af Danske Busvognmænd, hvilket kan betragtes som et kvalitetsstempel i sig selv. Derudover støtter vi forskellige velgørende formål.

Kørsel med 10 personers bus – Få et uforpligtende tilbud

Vi arrangerer kørsel for alle slags selskaber hele året rundt, så du kan også kontakte os, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve vores rene og komfortable busser samt vores chaufførers hjælpsomhed og diskretion.

Den reelle pris afhænger helt naturligt af flere forskellige faktorer. Sender du en forespørgsel, sørger vi for, at du får udarbejdet og tilsendt et tilbud hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os.

Forespørgsel på kørsel

Forespørgsel på kørsel transport@munchs-minibusser.dk, eller brug venligst kontakt formular

Jørgen, eller JJ som mine studerende kaldte ham, kørte os på en tre dags tur fra København til Århus, med stop i Skanderborg og Vejle. Han er en flink og betænksom chauffør der var serviceminded og fleksibel ift. at ændre planen, når der var uforudsete omstændigheder. Det hjalp mig rigtig meget i min planlægning af turen. Han var altid klar til tiden og havde altid en ren bus klar til os. Ud over det, er han også social og interesserede sig for vores studerende. Han gjorde det til en skøn og behagelig tur, og jeg kan kun anbefale ham.
Roza, Practicum CoordinatorPsychology Department
Kære Gunner Jeg vil gerne sige mange tak for den fine kørsel for vores 2 grupper her i juni ( Amerikansk gruppe og Franske gruppe ) jeg var selv med den Franske gruppe det meste af tiden og nød godt af Jørgens selskab. Udover at Jørgen er en perfekt chauffør rent teknisk, så er han så god og hjælpsom, parat til at gøre det bedste for de rejsende. Gruppen var rigtig glad for ham trods sprogbarrieren, var det en rigtig hyggelig stemning mellem ham og dem. Han var også så sød til at hjælpe tolken, som ikke er så rutineret med at tage sig af grupper. Kan du videregive al den ros til Jørgen. Det fortjener han. Næsten gang vi skal have en gruppe til at køre på Sjælland , vil vi gerne have Jørgen til at køre.
Evelyn Dumas , Dumas-Johansen Rejser
Munch’s minibusser har igennem de sidste 5 år sørget for, at jeg kunne møde til tiden på min arbejdsplads. Deres chauffører er hjælpsomme og de har altid tid til en god snak. Jeg har altid følt mig godt behandlet og deres service er perfekt
Steen Rose