20 personers bus

Booking af en 20 personers bus vil naturligvis være interessant for det mellemstore selskab, som har brug for at blive kørt til de(n) ønskede destination(er). Det er her, vi kommer ind i billedet, da vi tilbyder leje af busser med chauffør. Du har f.eks. mulighed for at leje en 20 personers bus, hvis det er en størrelse, der passer til dit selskab.

20 personers bus med chauffør
– Professionel planlægning og gennemførsel

20 personers bus

Munchs Minibusser kan med al sandsynlighed hjælpe dig, der leder efter en 20 personers bus med chauffør. Vi er særligt kompetente inden for professionel planlægning og gennemførsel af kørsel, som vi har arbejdet med i mange år efterhånden. Du kan stole trygt på os, da vi planlægger alle ture ned til mindste detalje – med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Vores 20 personers bus er ikke blot en helt almindelig bus. Den har nemlig en masse features, som gæsterne kan få glæde af under kørsel. Det er features såsom nedenstående:

  • Aircondition / klimaanlæg
  • Konferenceborde
  • Fri internet (i DK)
  • DVD
  • Køleskab

Vi sørger for, at du og dit selskab altid får en god og sikker oplevelse med os, da vi lever og ånder for at gennemføre kørsel i hele landet. Klikker du dig ind på vores galleri, kan du se, hvordan vores 20 personers bus ser ud – både indefra og udefra.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag

Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde, kan du kontakte os. Det kan du gøre pr. e-mail eller telefon, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan tilmed finde en masse forskellige informationer på vores hjemmeside, hvor vi bl.a. præsenterer dig for vores 20 personers bus.

Sender du en forespørgsel, kan du forvente at modtage et attraktivt tilbud inden for kort tid. Det er blot en del af vores kundeservice, som vi vægter særdeles højt.

Forespørgsel på kørsel

Forespørgsel på kørsel transport@munchs-minibusser.dk, eller brug venligst kontakt formular

Jørgen, eller JJ som mine studerende kaldte ham, kørte os på en tre dags tur fra København til Århus, med stop i Skanderborg og Vejle. Han er en flink og betænksom chauffør der var serviceminded og fleksibel ift. at ændre planen, når der var uforudsete omstændigheder. Det hjalp mig rigtig meget i min planlægning af turen. Han var altid klar til tiden og havde altid en ren bus klar til os. Ud over det, er han også social og interesserede sig for vores studerende. Han gjorde det til en skøn og behagelig tur, og jeg kan kun anbefale ham.
Roza, Practicum CoordinatorPsychology Department
Kære Gunner Jeg vil gerne sige mange tak for den fine kørsel for vores 2 grupper her i juni ( Amerikansk gruppe og Franske gruppe ) jeg var selv med den Franske gruppe det meste af tiden og nød godt af Jørgens selskab. Udover at Jørgen er en perfekt chauffør rent teknisk, så er han så god og hjælpsom, parat til at gøre det bedste for de rejsende. Gruppen var rigtig glad for ham trods sprogbarrieren, var det en rigtig hyggelig stemning mellem ham og dem. Han var også så sød til at hjælpe tolken, som ikke er så rutineret med at tage sig af grupper. Kan du videregive al den ros til Jørgen. Det fortjener han. Næsten gang vi skal have en gruppe til at køre på Sjælland , vil vi gerne have Jørgen til at køre.
Evelyn Dumas , Dumas-Johansen Rejser
Munch’s minibusser har igennem de sidste 5 år sørget for, at jeg kunne møde til tiden på min arbejdsplads. Deres chauffører er hjælpsomme og de har altid tid til en god snak. Jeg har altid følt mig godt behandlet og deres service er perfekt
Steen Rose