Minibus med chauffør København

Munchs Minibusser er et busselskab med hovedbase i Kongens Lyngby. Vi dækker et stort geografisk område med vores ydelser. Vi vil således kunne hjælpe dig, der søger en minibus med chauffør i København. Det er både nemt, hurtigt og billigt at leje en minibus, så det er en mulighed, som du med fordel kan benytte dig af.

Lej minibus med chauffør i København

minibus

Vi har gjort det nemt for dig, da du kan leje en minibus med chauffør i København. Der er vel at bemærke tale om topmoderne minibusser med høj komfort, høj renlighed og et væld af features. Ydermere er der tale om servicemindede, veluddannede og pligtopfyldende chauffører, der sørger for at køre jer trygt frem til den ønskede destination.

København er blot ét af de områder, vi har valgt at dække, når det handler om at leje minibusser. Er du bosat i København, har du altså mulighed for at leje en minibus, som du med sikkerhed ikke vil blive skuffet over.

Leje af minibus med chauffør i København er en af de ydelser, vi med stolthed kan tilbyde. Der er stort set ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, da vi ønsker at forkæle alle vores kunder. På vores hjemmeside finder du både informationer, specifikationer og billeder af vores minibusser.

Minibus i København – Anmod om et tilbud

Søger du minibus i København, opfordrer vi dig til at anmode om et tilbud. Det kan ske direkte via vores hjemmeside, hvor du kan udfylde vores kontaktformular. Det kan også ske ved, at du sender en e-mail eller ringer til os. Hvordan og hvorledes du vælger at kontakte os er med andre ord helt op til dig.

Anmoder du om et tilbud, sørger vi for, at du får tilsendt et tilbud, som du ikke kan takke nej til. Du får selvfølgelig udarbejdet et skræddersyet tilbud.

Forespørgsel på kørsel

Forespørgsel på kørsel transport@munchs-minibusser.dk, eller brug venligst kontakt formular

Jørgen, eller JJ som mine studerende kaldte ham, kørte os på en tre dags tur fra København til Århus, med stop i Skanderborg og Vejle. Han er en flink og betænksom chauffør der var serviceminded og fleksibel ift. at ændre planen, når der var uforudsete omstændigheder. Det hjalp mig rigtig meget i min planlægning af turen. Han var altid klar til tiden og havde altid en ren bus klar til os. Ud over det, er han også social og interesserede sig for vores studerende. Han gjorde det til en skøn og behagelig tur, og jeg kan kun anbefale ham.
Roza, Practicum CoordinatorPsychology Department
Kære Gunner Jeg vil gerne sige mange tak for den fine kørsel for vores 2 grupper her i juni ( Amerikansk gruppe og Franske gruppe ) jeg var selv med den Franske gruppe det meste af tiden og nød godt af Jørgens selskab. Udover at Jørgen er en perfekt chauffør rent teknisk, så er han så god og hjælpsom, parat til at gøre det bedste for de rejsende. Gruppen var rigtig glad for ham trods sprogbarrieren, var det en rigtig hyggelig stemning mellem ham og dem. Han var også så sød til at hjælpe tolken, som ikke er så rutineret med at tage sig af grupper. Kan du videregive al den ros til Jørgen. Det fortjener han. Næsten gang vi skal have en gruppe til at køre på Sjælland , vil vi gerne have Jørgen til at køre.
Evelyn Dumas , Dumas-Johansen Rejser
Munch’s minibusser har igennem de sidste 5 år sørget for, at jeg kunne møde til tiden på min arbejdsplads. Deres chauffører er hjælpsomme og de har altid tid til en god snak. Jeg har altid følt mig godt behandlet og deres service er perfekt
Steen Rose