Minibus

Står du og mangler en minibus, som trygt og godt kan få dig og dine nærmeste fra A-B? I mere end 50 år har vi hos Munchs minibusser hjulpet vores kunder med at få fat på alle slags køretøjer og vores minibusser er ingen undtagelse.

Det er altid rart at rejse i samlet flok, men det er de færreste, som har en bil med plads til mere end 5 personer. En minibus er en oplagt mulighed for at skabe sammenhold og hygge, når I skal afsted i en større gruppe. Vores udlejningsproces går nemt og problemfrit med fokus på, at I kan komme hurtigt afsted. Vi står for alt det praktiske og papirarbejdet, så din fornemmeste opgave udelukkende er at have en god tur.

Vores minibusser er nye og altid rene og pæne både ud- og indvendigt. Vi sætter en ære i, at vores kunder føler sig velkomne. Vi kan til enhver tid sammensætte det tilbud, som passer bedst til dig og dine behov.

Lej en minibus med sikkerhed og komfort i højsædet

Minibus

Din sikkerhed er vigtig for os og derfor sender vi aldrig vores minibusser på vejene før de er synet og 100% køreklar.

Udover høj sikkerhed, god komfort, lav indstigning og fleksibel sædeplacering, vil du hos os opleve at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vores busser er indrettet på moderne vis og derfor kan vi tilbyde dig en masse features, som sørger for underholdning og bidrager til den bedste oplevelse hos dig.

Vores minibusser er blandt andet udstyret med:

  • Aircondition
  • Musikafspiller med mulighed for at tilkoble din telefon
  • Gratif Wi-fi
  • Mikrofon

Hvis du står og mangler en smilende og serviceminded chauffør til jeres tur, så står vores chauffører klar. Du kan læse mere om at leje minibus med chauffør her.

Få et gratis tilbud på en minibus

Det tager kun 5 minutter at sende din forespørgsel på dit næste arrangement, hvor du har brug for en minibus. Vær sikker på at få netop det transportmiddel, som kan dække dine behov – book i god tid.

Ring til os på tlf.: 45 87 28 41 eller udfyld kontaktformularen herover, hvor du indtaster kontaktoplysninger, dato, destination og eventuelle bemærkninger. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Forespørgsel på kørsel

Forespørgsel på kørsel transport@munchs-minibusser.dk, eller brug venligst kontakt formular

Jørgen, eller JJ som mine studerende kaldte ham, kørte os på en tre dags tur fra København til Århus, med stop i Skanderborg og Vejle. Han er en flink og betænksom chauffør der var serviceminded og fleksibel ift. at ændre planen, når der var uforudsete omstændigheder. Det hjalp mig rigtig meget i min planlægning af turen. Han var altid klar til tiden og havde altid en ren bus klar til os. Ud over det, er han også social og interesserede sig for vores studerende. Han gjorde det til en skøn og behagelig tur, og jeg kan kun anbefale ham.
Roza, Practicum CoordinatorPsychology Department
Kære Gunner Jeg vil gerne sige mange tak for den fine kørsel for vores 2 grupper her i juni ( Amerikansk gruppe og Franske gruppe ) jeg var selv med den Franske gruppe det meste af tiden og nød godt af Jørgens selskab. Udover at Jørgen er en perfekt chauffør rent teknisk, så er han så god og hjælpsom, parat til at gøre det bedste for de rejsende. Gruppen var rigtig glad for ham trods sprogbarrieren, var det en rigtig hyggelig stemning mellem ham og dem. Han var også så sød til at hjælpe tolken, som ikke er så rutineret med at tage sig af grupper. Kan du videregive al den ros til Jørgen. Det fortjener han. Næsten gang vi skal have en gruppe til at køre på Sjælland , vil vi gerne have Jørgen til at køre.
Evelyn Dumas , Dumas-Johansen Rejser
Munch’s minibusser har igennem de sidste 5 år sørget for, at jeg kunne møde til tiden på min arbejdsplads. Deres chauffører er hjælpsomme og de har altid tid til en god snak. Jeg har altid følt mig godt behandlet og deres service er perfekt
Steen Rose