VIP bus

Munchs-Minibusser.dk er hjemmesiden, hvorpå du kan leje en VIP bus til en særlig anledning. Vi arrangerer kørsel i mange forskellige busser, og vi tilbyder selvfølgelig også kørsel i VIP busser. Sætter du pris på en bustur ud over det sædvanlige, vil denne mulighed være tilegnet dig og dit selskab.

VIP bus – Topmoderne bus med komfort i verdensklasse

Det kan være relevant at leje en VIP bus i mange forskellige anledninger. Det kan du overveje at gøre i forbindelse med firmafesten, konfirmationen, bryllupsfesten eller noget helt fjerde. Der findes reelt set ikke den anledning, hvor en VIP bus ikke vil kunne gøre turen til en særlig stor fornøjelse.

Kørsel med en VIP bus er en oplevelse, som du sent vil glemme. Der er fokus på forkælelse, komfort og eksklusivitet, som traditionelle busser ikke byder på. Leder du efter et stilfuldt transportmiddel til dig og dit selskab, vil hverken du eller dit selskab bliver skuffet over at blive transporteret i en VIP bus.

VIP busser er propfyldt med diverse features, som gør busturen helt specielt. Vi har gang på gang oplevet stor begejstring fra vores gæster, når de har kørt med en af vores VIP busser, som skiller sig ud fra mængden på flere forskellige faktorer.

Lej en VIP bus til privat eller erhverv

En VIP bus kan lejes til både privat og erhverv. Vi transporterer alle slags gæster, og vi arrangerer glædeligt hele turen. Vi garanterer dig, at du og dit selskab vil føle sig godt tilpas under hele turen, hvor I vil sidde behageligt – hvad end turen er kort eller lang.

Leje af en VIP bus inkl. chauffør kan være en dyr affære, men det behøves ikke at være tilfældet. Vi har valgt at arrangere kørsel til priser, hvor langt de fleste forbrugere kan være med. Ønsker du at modtage et tilbud, kan du kontakte os på alle hverdage.

Forespørgsel på kørsel

Forespørgsel på kørsel transport@munchs-minibusser.dk, eller brug venligst kontakt formular

Jørgen, eller JJ som mine studerende kaldte ham, kørte os på en tre dags tur fra København til Århus, med stop i Skanderborg og Vejle. Han er en flink og betænksom chauffør der var serviceminded og fleksibel ift. at ændre planen, når der var uforudsete omstændigheder. Det hjalp mig rigtig meget i min planlægning af turen. Han var altid klar til tiden og havde altid en ren bus klar til os. Ud over det, er han også social og interesserede sig for vores studerende. Han gjorde det til en skøn og behagelig tur, og jeg kan kun anbefale ham.
Roza, Practicum CoordinatorPsychology Department
Kære Gunner Jeg vil gerne sige mange tak for den fine kørsel for vores 2 grupper her i juni ( Amerikansk gruppe og Franske gruppe ) jeg var selv med den Franske gruppe det meste af tiden og nød godt af Jørgens selskab. Udover at Jørgen er en perfekt chauffør rent teknisk, så er han så god og hjælpsom, parat til at gøre det bedste for de rejsende. Gruppen var rigtig glad for ham trods sprogbarrieren, var det en rigtig hyggelig stemning mellem ham og dem. Han var også så sød til at hjælpe tolken, som ikke er så rutineret med at tage sig af grupper. Kan du videregive al den ros til Jørgen. Det fortjener han. Næsten gang vi skal have en gruppe til at køre på Sjælland , vil vi gerne have Jørgen til at køre.
Evelyn Dumas , Dumas-Johansen Rejser
Munch’s minibusser har igennem de sidste 5 år sørget for, at jeg kunne møde til tiden på min arbejdsplads. Deres chauffører er hjælpsomme og de har altid tid til en god snak. Jeg har altid følt mig godt behandlet og deres service er perfekt
Steen Rose